آرشیو برچسب های: عقد، ازدواج، کمک هزینه، بیمه، تامین اجتماعی، آکادمی تحلیل، دکتر طالعی فر

سوال: آیا کمک‌هزینه ازدواج به عقد دوم یا بیشتر هم تعلق می گیرد؟

خیر. براساس ماده ۸۵ قانون تأمین اجتماعی، کمک‌هزینه ازدواج فقط به بیمه‌شده‌ای تعلق می‌گیرد که...