نامه کوتاهی که در آن با مخاطب قرار دادن سردبیر، درخواست خود را برای بررسی و چاپ مقاله ارسالی مطرح میکنید، نامه همراه یا کاورلتر (Cover letter) نام دارد. در واقع اولین چیزی که سردبیر پیش از رؤیت مقاله با آن مواجه خواهد شد، همین نامه است که اگر در بردارنده نکات لازم باشد، دیدگاه مثبتی نسبت به مقاله ارسالی در وی ایجاد خواهد کرد.
برخی مجلات در قسمت راهنمای نویسندگان، نکاتی را ذکر میکنند که رعایت آنها در نامه همراه الزامیست. برخی مجلات نیز فرم خاصی برای نامه همراه طراحی کردهاند که پس از ذخیره سازی آن از روی سایت مجله، صرفاً جاهای خالی آن را پر میکنید و میفرستید. اگر چنین چیزی وجود نداشت، به روشی استاندارد نامه را تنظیم کنید.
نظر به اهمیت تدوین کاورلتر در هنگام سابمیت مقاله برای مجلات معتبر، نکاتی به شرح زیر جهت استفاده پژوهشگران عزیز مطرح می شود:
1.متن نامه خود را با یک پاراگراف که شامل عنوان مقاله و نام نویسندگان است شروع کنید.
2. نوع مقاله (پژوهشی، مطالعه موردی و توصیفی) را ذکر کنید.
3. منطق پایهای که در پشت مطالعهتان بوده را ذکر کنید.
4.به صورت ساده بنویسید چرا مقاله شما برای این مجله مناسب است و همسویی مقاله شما با کدام حیطه یا زمینه مورد علاقه مجله است.
5.اگر می دانید که موضوع مقاله شما با حیطههای مورد علاقه مجله متناسب نیست توضیح دهید که به چه علت این مقاله میتواند برای خوانندگان جذاب باشد.
6. در پایان ذکر کنید که مقاله شما نسخه اصلی است (از جایی کپی نشده است)/ در هیچ مجله یا کنفرانسی مطرح نشده و به چاپ نرسیده است/ در مورد افشای و انتشار ان هیچگونه تعارض و یا اختلافی وجود ندارد.
بیشتر بخوانید: معرفی مهمترین تکنیک های شناخت مساله (بخش دوم)
بیشتر بخوانید: معرفی مهمترین تکنیک های شناخت مساله (بخش اول)
با ما در تماس باشید